Klassieke Homeopathie

 

Klassieke homeopathie is een milde, natuurlijke en effectieve geneeswijze. Het stimuleert en versterkt het zelfgenezend vermogen, waardoor klachten geleidelijk zullen verdwijnen. Dit geldt ook voor langdurig bestaande klachten. U komt weer in evenwicht.

 

De behandeling

De behandeling is persoonlijk en helemaal op u afgestemd, want geen mens is hetzelfde. U ervaart klachten op uw eigen manier. 

 


Bij een homeopathische behandeling wordt niet alleen gekeken naar de klacht, maar naar de hele mens. Dat betekent dat u ook positieve veranderingen op andere gebieden kunt ervaren. 

 

Als homeopaat ben ik geïnteresseerd naar het totaalbeeld: ik kijk naar wie u bent. Ik ga met u in gesprek over uzelf: u staat centraal.

 

Het homeopathisch middel is gericht op de oorzaak van uw klachten. Samen met u ga ik opzoek naar de oorzaak van uw klachten. 

 

Homeopathie is geschikt voor iedereen

Homeopathie helpt bij veel uiteenlopende klachten zoals hoofdpijn en migraine, huidklachten, slaapproblemen, verkoudheden, ontstekingen, astma, reumatische klachten, menstruatiestoornissen, vermoeidheid, griep, depressie, klachten in de overgang of zwangerschap, huilbaby's, onrust, ontwikkelingsproblemen bij kinderen en nog vele andere klachten.

 

Jong of oud, het maakt niet uit. Homeopathie kan helpen in elke levensfase, zeker ook in de zwangerschap. Kinderen reageren vaak heel goed en homeopathie is bij uitstek geschikt.

 

Reguliere geneeskunde en homeopathie vullen elkaar goed aan.