Ervaringen met Homeopathie Winschoten

 

 

Regelmatig krijg ik de vraag hoe andere mensen gereageerd hebben op de behandeling. In verband met de privacy van mijn patiënten kan ik daar niets over zeggen. Een aantal van hen zijn bereid om hun verhaal hier te delen. Zo kunt u een beeld krijgen van de behandeling. 

 

Tess

Ik ben Tess en ben 9 jaar. Ik heb autisme en ben hoogbegaafd. Daardoor is het soms heel druk en vol in mijn hoofd, zo erg zelfs dat ik thuis dan heel boos wordt.

Omdat dat heel vervelend is, heeft mama een afspraak bij Linda gemaakt. Ik kreeg druppels van haar, waar je gelukkig niks van proeft. Al vrij snel merkte ik dat de druppels helpen. Het is door de druppels minder druk in m'n hoofd, ik word minder vaak boos en kan beter nadenken over de problemen in mijn hoofd. Dit is voor mezelf heel fijn, maar ook voor papa, mama en m'n zusje.

 

Maud

Omdat ik long covid had, ben ik bij Linda terecht gekomen. Na een aantal afspraken en de mogelijkheid tot intensief contact, ben ik inmiddels weer op mijn oude energielevel en voel ik mij weer als mezelf.

 

S.B

Voor onze dochter van 1 jaar hebben we een afspraak gemaakt omdat ze vaak ziek was en veel antibiotica heeft gehad. Wat zijn we goed ontvangen door Linda. Na een fijne en uitgebreide uitleg voelde het heel vertrouwt om ons verhaal te doen. Er is goed geluisterd, gevraagd en een behandeling gegeven. Dit heeft voor ons heel erg goed gewerkt. Wij kijken positief hierop terug en raden het anderen zeker aan!

 

Imke Takens

Ik ben op aanraden van mijn schoonmoeder terecht gekomen bij Linda, gezien zij zelf erg positief was over de geboden hulp. 

De eerste ervaring voelde heel goed en gelijk vertrouwd. Linda vraagt gericht door en heeft emotioneel heel veel bij me los gemaakt, maar heeft mij uiteindelijk sterker gemaakt, zowel psychisch als fysiek. Hier hebben de druppels en gesprekken zeker aan meegewerkt. Ik voelde mij namelijk na iedere afspraak beter en sterker worden.

Uiteindelijk heeft Linda geholpen om mijn einddoel te behalen en dat was: zwanger worden! Na 11 jaar, waarvan 8 jaar medische molen, is het gelukt en ben ik nu 24 weken zwanger!

Linda is laagdrempelig bereikbaar en reageert vrijwel direct op vragen.

Dank Linda en ga zo door! 😘

    

Kaylee 
Sinds mijn 7e ging ik van het ene naar het andere ziekenhuis door heel Nederland heen. Ik liep rond met een hele waslijst aan klachten en de doktoren konden maar niet achterhalen wat er met mij aan de hand was. Tegen de tijd dat ik 14/15 jaar oud was geworden waren mijn klachten verergerd. Nog steeds in het ziekenhuis kreeg ik het ene naar het andere onderzoek, zonder resultaat. Uiteindelijk ben ik samen met mijn ouders er zelf achter gekomen wat ik had. Dit bleek de ziekte van Cushing te zijn wat betekent dat ik een tumor in mijn hoofd had zitten. September 2017 ben ik hieraan geopereerd en is de tumor succesvol verwijderd. Nu ga ik me eindelijk weer beter voelen tenminste, dat dacht ik....
De ene klacht verdween en ik kreeg er weer andere voor terug. Opnieuw wéér door de hele molen heen in verschillende ziekenhuizen en opnieuw zonder resultaat. Alles blijkt keer op keer goed te zijn. Toch voelde ik mij niet zo..
Mijn toestand verslechterde door de jaren heen waardoor ik mijn school en werk moest opgeven. Mijn sociale leventje bestond niet meer. Mijn ouders en ik waren ten einde raad. Niemand kon mij helpen, niemand die iets voor mij kon doen en ik begon me alleen maar slechter te voelen. Uiteindelijk hebben mijn moeder en ik het hele internet afgezocht en zo kwam ik terecht bij Linda. Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die zo goed naar mij luisterde. Sinds ik bij Linda loop voel ik mij stukken beter en kan ik weer aan het werk of met vrienden afspreken. Elke week merk ik verbetering. We zijn er nog lange niet maar ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld!
Linda, bedankt!

 

Miranda

Ik kende Linda al van haar hulp bij mijn eczeem. Dus de stap naar haar voor mijn meisje was ook net zo fijn. Mijn meisje leek haast al chronische hoest te hebben voor meer dan een jaar. Af en toe was het een paar weekjes weg maar kwam ook zo hard weer terug. Het bezorgde het hele gezin slapeloze nachten. En mijn meisje  kreeg t er ook steeds zwaarder mee. Geregeld naar de huisarts maar de hoest zat steeds hoog en was gewoon uitzieken. Op den duur aangegeven dat het wel een chronische hoest lijkt, dat de huisarts besloot bloed te prikken en te testen voor dingen. Deze waren allen negatief. Nog geen stap verder. Dan moesten we gaan bij houden wanneer, hoe en wat rond het hoesten. Maar ondertussen nog steeds een meisje die vreselijk hoest en niet slaapt. Dat ik het zat was en de stap naar Linda maakte. En dat hadden we eerder moeten doen. Vanaf dag 1 met druppels geen hoest meer. En nu paar maanden verder nog steeds hoest vrij. De hele Corona periode tot nu nog niet weer ziek geweest. Wij zijn zo blij. Zo fijn! Dank Linda voor er weer zijn voor ons gezin.

 

Marinda

Wij zijn erg tevreden over Linda en haar werk. Ze is erg vriendelijk en geduldig.

Onze zoon met ASS heeft veel baat bij de druppels. Zijn klachten zijn sterk verminderd.

Als je een vraag aan Linda hebt krijg je vrijwel meteen reactie. Ook stuurt ze af en toe een app om te vragen hoe het gaat.

 

J

Gesproken met mijn vriendin over mijn klachten. Zij verwees mij naar Homeopathie Winschoten. 

Een afspraak werd gemaakt en een fijn gesprek volgde. Er werd heel goed geluisterd en ik voelde me welkom en begrepen. 

Altijd heb ik last van mijn darmen. Het middel dat ik heb gekregen heeft zeker toevoeging voor mijn lichamelijke klachten. Ik voel me beter en sterker worden. 

Ik zou Linda zeker aanraden! Ze heeft een hele fijne persoonlijkheid en zoekt echt naar het probleem. 

Ik wist niet dat ik me met het juiste middel (op natuurbasis)zo snel beter zou voelen! 

Mochten de klachten verergeren of ik zou andere klachten krijgen zou ik zeker weer een beroep doen op Linda! 

 

Hans Dijkstra  

Ruim twee jaar heb ik rondgelopen met klachten van extreme warmte/koude aanvallen. Deze klachten hielden veelal een groot gedeelte van de dag aan. Koude rillingen over het lichaam, de thermostaat op 24 graden zetten, gloeiend hete douche nemen en even later bloed heet en extreem zweten. Het was

verschrikkelijk. Dit wens je je grootste vijand niet toe.

Ruim twee jaar onder behandeling geweest in het reguliere circuit waaronder: diverse internisten, en een endocrinoloog, neuroloog, uroloog en cardioloog. Talloze keren bloed geprikt en scans gemaakt. Het leverde allemaal niets op. Uiteindelijk was het voorstel om mij klinisch op te nemen voor een periode van 4 dagen waarbij ik constant gemonitord zou worden.

Ten einde raad ben ik onderwerpen gaan lezen over haptonomie, homeopathie acupunctuur etc., etc. Behandelingen buiten het reguliere circuit. Homeopathie sloot het beste aan bij mijn klachten. Dus op zoek naar een homeopaat in de buurt van Veendam. En ja hoor in Winschoten zat er eentje. Deze dame had ervaring als verpleegkundige en was daarnaast afgestudeerd in de klassieke homeopathie.

Het eerste gesprek duurde ca. 2 uur waarin ik alles vanaf baby tot nu (69 jaar) vertelde. De homeopaat luisterde aandachtig, stelde sporadisch een vraag, maakte aantekeningen en kwam tot een diagnose. Figuurlijk ben ik met de billen bloot gegaan. Maar dat moest omdat de homeopaat een duidelijk beeld

van mij wilde krijgen. De volgende dag kon ik een drankje ophalen. En het wonder geschiedde! Na twee weken was ik nagenoeg klachtenvrij en dat ben ik nu na twee maanden nog steeds!

LINDA BEDANKT (je bent kei goed)

 

Giny

Ik heb last van psoriasis op mijn hoofdhuid.  Van de huisarts kreeg ik medicatie waar ik mij helemaal niet lekker bij voelde. Ik dacht ik zoek mijn eigen weg en kwam terecht bij Linda. Ben erg blij met de homeopathische druppels van haar. 

De samen gestelde druppels werken ook heel goed voor mijn hoofdpijn en migraine. Super blij mee.

Er komt verandering in de psoriasis op mijn hoofdhuid. Het gaat de goede kant op.

Bedankt Linda!

 

Herma       

 "Ik heb Linda ervaren als een prettige gesprekspartner die goed kan luisteren en met je mee denkt. Hiernaast is zij  een kundig homeopaat die mij snel en goed geholpen heeft bij mijn klachten. Het middel dat zij voorgeschreven heeft, werkt niet alleen positief op de eczeem op mijn handen, maar ook heel positief op mijn hele functioneren. Ik voel me sterker in het leven staan."

 T. Alles

Ik had al een paar jaar lichamelijke klachten. Naar de arts, naar de fysio, dryneedling enz enz. Niks hielp. Via een vriendin naar homeopathie en wel naar Linda. Zij pakt het rigoureus aan en begint vanaf je jeugd. Ik ben 2uur bij haar geweest en kwam er positief " kapot" weer weg. Ze heeft een op mijn lichaam gemaakt drankje gemaakt en wonder boven wonder......binnen 12 week voel ik mij steeds beter en beter. Eerst werd het behoorlijk minder met mij dus contact met haar opgenomen. Drankje aangepast en nu goed. Ik weet dat ik er nog niet ben maar gaat steeds beter.

Dank Linda, voor je hulp

 

Marijke

Hallo ik ben Marijke en wil mijn ervaring met Linda graag met jullie delen.

In februari kreeg ik last van eczeem het begon op mijn armen en al snel breidde het zich over mijn hele lichaam uit, naar de huisarts gegaan schreef mij pilletjes en een zalfje voor voor een week, hielp niet. Vanwege de Corona virus enkele weken gewacht maar het werd steeds erger, weer naar de huisarts heeft allerlei bloedonderzoeken laten doen of ik misschien ergens allergisch voor ben maar de uitslagen waren allemaal negatief. Toen heb ik een afspraak met Linda gemaakt, was al eerder voor andere klachten bij haar geweest. Zij constateerde dat ik last had van stress eczeem ,schreef mij medicatie voor en na enkele dagen namen mijn klachten van 100% naar 20% af. Dus ik was super blij, maar na ongeveer 2 weken moest ik mijn hondje in laten slapen en kwamen de klachten in alle hevigheid weer toe. Weer contact met Linda opgenomen en zei dat ik de medicatie moest verdubbelen en het resultaat was dat ik na 2 weken klachtenvrij was. Ik hoop dat het zo blijft en raad iedereen aan als de reguliere geneeskunde niets voor je kan beteken ga dan naar Linda. Zij luistert aandachtig en weet de juiste medicatie. Ik ben ontzettend blij dat we hier dicht in de buurt weer een goede klassieke homeopathisch praktijk hebben.

 

 

Harma Jager

Na de geboorte van mijn kinderen, was mijn schildklier erg in de war geraakt. Ik had vaak zweetaanvallen en de hele dag honger en last van hartkloppingen. De klachten werden steeds erger en ’s nachts kon ik niet slapen, omdat ik heel onrustig was. ’s Morgens was ik misselijk van de honger.

Ik ben naar de huisarts gegaan, die mij antidepressiva voorschreef, maar dat wilde ik niet. Ik ben toen onderzocht door een internist en die zei dat het mijn hormonen waren.

Ik ben toen naar Ronhaar, een homeopathisch arts in Winschoten, gegaan en van hem kreeg ik jodium korreltjes. Ronhaar is inmiddels gestopt.

Nu ben ik sinds begin juni bij Linda en krijg nu druppeltjes. Het was in het begin zoeken naar de juiste dosering, maar het gaat nu heel goed. Ik slaap beter en langer en heb geen hartkloppingen meer.

Volgens mij werkt dit beter dan de korreltjes.

Ik ben heel erg tevreden.

 

A

Homeopathie vindt ik zo'n aanrader. Ik ben er heen gegaan omdat ik last van maagzuur heb en niet fijn vindt om hier voor medicijnen te slikken. Hier mee heb ik zoiets dat je je af kan vragen wat erger is, medicijnen of de kwaal. Toen kwam ik bij Linda terecht die kijkt gelijk waar het vandaan komt. Nu merk ik al na een paar keer dat het goed gaat komen. Zo fijn, ik ben er nu al blij mee. Dank je wel Linda.

 

Susan

Ik liep al een jaar met blaasontsteking klachten. Was zelfs al bij de uroloog en gynaecoloog geweest, en er werd me steeds verteld dat m'n urine schoon was...maar had toch zeker klachten. Toen kwam ik bij Linda terecht en die heeft me van mijn klachten af kunnen helpen, maar ik merkte dat de behandeling op meer dingen invloed had, op een positieve manier....

 

Harma Broekema

Na jaren slaapproblemen, overgangsklachten, hoge bloeddruk astmatische klachten maar ook prikkelbaarheid besloten maar eens homeopathie te gaan proberen.

Ik gebruik al jaren medicatie tegen hoge bloeddruk. Paar keer minderen met de medicatie maar de bloeddruk steeg dan alleen maar weer. Het slapen was al helemaal een drama. Ieder uur van de klok zag ik. Erg frustrerend en dan ging je maar weer een blaadje lezen tot ergernis van je partner die dan weer last van het licht had.

Na een fijn gesprek met Linda kon ik al na een dag de voor mij samengestelde druppels halen en starten. Het duurde even voor ik iets merkte, maar wat al jaren speelt los je in 1 week natuurlijk ook niet op. In tussentijd houdt Linda contact door via de app. te vragen hoe het gaat en zo nodig de dosering aan te passen.

Ik merkte dat ik rustiger werd en minder fel reageerde op situaties. Dat voelde goed. In tussenliggende tijd kon ook de medicatie van de bloeddruk naar beneden gebracht worden. Ik zit nu nog op een derde dosering van de medicatie voor de bloeddruk. Voorheen 2 soorten. Gaat dus erg goed! Het slapen gaat ook veel beter. De overgangsklachten zijn stukken minder geworden en zal nog verder verbeteren zo niet helemaal over gaan.

Ik ben blij de stap te hebben genomen om voor homeopathie te kiezen. Wat hierbij een grote rol speelt is het luisterend oor van Linda. Het is nl. heel fijn je verhaal te kunnen vertellen!

Aarzel dus niet als je al lang met klachten loopt waarmee je op het medische vlak niet echt verder komt! Het is echt aan te raden.

Linda bedankt voor je luisterend oor en goede adviezen!

 

 

P.B

Na 5 jaar last te hebben van paniek/angststoornis, en een antidepressiva verder heb ik contact opgenomen met Linda. Ik voelde mij meteen erg op mijn gemak bij Linda en heb mijn hele verhaal gedaan.

Linda gaf mij druppels voor om de dag, en na een paar dagen merkte ik al een hele verbetering. Niet meer angstig en paniekerig dat me wat zou overkomen.

Na 5 weken werd ik toch weer paniekerig en ben bij Linda langsgegaan. Nu gebruik ik elke dag druppels en voel me vele malen beter. Ook ben ik begonnen met het afbouwen van de antidepressiva, ben echt drie stappen vooruit gegaan soms nog een stapje weer terug. Maar ik ben op de goede weg.

Niet gedacht dat dit me zo goed zou helpen. Bedankt Linda

 

Hendrik Hovenkamp

Hoge bloeddruk en homeopathie

Hoge bloeddruk een vervelend iets, 1 op de 3 kan het krijgen, zelfs als je volop in beweging bent. Aangezien ik super gevoelig ben voor medicatie is homeopathie voor mij een uitkomst geweest en ook op het juiste tijdstip. Ik heb al diverse soorten medicatie gehad en heb 3 jaar in het ziekenhuis gelopen ivm mijn allergie van deze medicaties. De laatste medicatie waren voor mij jaren lang goed maar ook hier kreeg ik na jaren weer complicaties van. Ik weer naar de huisarts voor de zoveelste keer en nu bleek dat mijn bloeddruk net op de grens lag( ik ben 61 jaar en dan mag je bloeddruk maximaal 160/90 zijn, natuurlijk liever lager). De huisarts wilde het twee tot vier weken aankijken voordat ze mij bètablokkers voor zal schrijven. Toen ik thuis kwam dacht ik dit is mijn kans ik ga homeopathie proberen en zo kwam ik bij Linda terecht. Ik had al van alles geprobeerd bio resonantie, hypnose, acupunctuur, Touch of matrix, qwantum connection noem maar op en nu dan homeopathie. De resultaten zijn tot nu toe goed en ik hoop dat dit zo blijft, net nog gemeten in de avond 138 / 82 dat varieert natuurlijk het is ook weleens weer 150 / 90 geweest maar het is wel een moment opname, eind mei ga ik weer naar Linda voor een gesprek ik heb er vertrouwen in.

Linda mag ik jouw bedanken voor alle tijd en adviezen welke jij aan mij hebt besteed, homeopathie was voor mij de juiste keuze en op het juiste tijdstip, ben eindelijk van mijn medicatie af en hoop dat dit zo blijft. Halverwege juni weer naar de huisarts ter controle, heb er vertrouwen in.

 

J.R. H.

Vorig jaar, begin zomer kreeg ik te maken met ‘plotsdoofheid’. Na maanden van onderzoek in het ziekenhuis, kwam hier geen verklaring voor. Toch bleef ik last houden van onder meer duizeligheid en een hese stem, dat veel invloed had op mijn dagelijks leven/werk. En wat moet je dan, je erbij neerleggen?

Via via kreeg ik te horen over Homeopathie Winschoten en ik nam de stap. Dat bracht mij veel positiefs nl.

-iemand die mijn hele verhaal geduldig aanhoorde

-die mij uitlegde hoe mijn lijf in zijn geheel werkt

-begeleiding in het gebruik en de dosis van de druppels

En nu na 2 maanden ben ik van mijn duizelingen af. Wat een opluchting!

Linda is ervan overtuigd dat er nog meer klachten langzamerhand zullen verdwijnen.

 

B.B

Graag zou ik mijn ervaring willen delen met de behandeling van Homeopathie Winschoten. Ik had moeite om keuzes voor mezelf te maken, Ik liet alles en doe ook alles voor een anderen en vergat mijzelf hierin. Als een ander het maar goed gaat dan was ik tevreden, door deze houding en alles in goede banen te willen leiden, loste ik de problemen niet op van een ander maar kwam zelf in het kwade daglicht te staan. Daar wilde ik graag verandering in brengen. Met deze verhaal kwam ik bij Linda Oostland terecht.

Linda gaf mij druppels en zonder er maar iets ervoor te hoeven doen, leerde ik voor mijzelf opkomen en trek me niets van een ander aan, of dat ik hun probleem wil oplossen, ik laat het daar waar het probleem is. Voel mij er zo goed bij en ben dankbaar dat ik Linda Oostland heb leren kennen zij heeft mij een steuntje in de rug gegeven door mezelf te mogen zijn.

Door mijn ervaring te delen Hoop ik van Harte dat de mensen ook Homeopathie gaan proberen het is echt de moeite waard.

 

J.H

Naar aanleiding van meerdere problemen met mezelf ben ik in contact gekomen met Linda Oostland Homeopathie Winschoten. Ik was boos raakte snel geïrriteerd, vond moeilijk om keuzes te maken voor mezelf en wilde graag van mijn voor geschreven medicatie af ( methylfenidaat). Wat ik al vanaf mijn 7de gebruik ben nu inmiddels 19 jaar. Na een consult met Linda Oostland, kreeg ik druppels waar ik goed op reageer. Heb mijn concentratie terug, heb overzicht in wat ik doe en wil, voel me weer vrolijk. Na een week ben ik gaan halveren in mijn medicatie en de resultaat daarvan is bewonderingswaardig goed, zoals het nu lijkt kan ik straks zonder de methylfenidaat.

Via deze weg zou ik ieder willen adviseren, als je problemen hebt qua geestelijk of lichamelijk om de homeopathie behandeling aan te raden.

 

J.V

Ik heb migraine en ik gebruikte homeopathische tabletjes die enigszins verlichting moesten geven.

Omdat ik zwanger ben mag ik ook de zware medicatie voor de migraine niet gebruiken en dat wil ik ook niet. Ik vroeg aan de verloskundige of ik deze homeopathische tabletjes wel mocht door gebruiken. Zij gaf aan dat ik dat beter kon overleggen met een homeopaat en zodoende terecht gekomen bij Linda.

Linda is een hele lieve vriendelijke vrouw die een luisterend oor bied en waar je jezelf kan zijn. Je kan altijd advies vragen en met haar brainstormen.

Ik gebruik de druppels nu en heb al 3,5 maand geen migraine tabletten weer gehad, alleen paracetamol. Het is een aanrader!

 

H.S

Na ik er gewezen ben kijk eens op de site Homeopathie Winschoten onder ervaringen. Hier kwam ik iets vergelijk herkenbaars tegen. Afspraak gemaakt.

 Direct goed contact met Linda, door ik mezelf open stel en mijn levenservaring van afgelopen 6-7 jaar op papier had gezet, werd het voor beide partijen makkelijker.

 Na ik het Homeopathie medicijn heb ontvangen, merkte ik al heel klein beetje na 3 dagen, er gebeurt iets, misschien wil dat graag zien, maar nu na 14 dagen kan ik het bevestigen dat het bij mij werkte.

Je lichaam kan zelf heel veel, maar af en toe heb je een toevoeging nodig. Zelf ben ik niet van al die regulaire medicijnen met alle bijwerking.

Ik heb weleens gezegd bij werkt het, ik vergelijk het met gelijkenis een bromfiets moet je ook af en toe ontkolen en dan krijgt het ook nieuwe energie, bij is het iedere morgen dat ik stapjes vooruit ga.

Prachtige ervaring als je word begeleid en zelf ieder dag stappen onderneemt om je bakens te verzetten. Ik ben vol van vertrouwen, dat dit helemaal goed komt. Dank zij Homeopathie

 

P.N

Hoi, ik ben naar Linda gegaan met lichamelijke klachten. Linda bood mij een luisterende oor, en ging aan de slag met mijn klachten. Volle gevoel, stress, moe, hartkloppingen en veel spierpijn waren mijn klachten. Linda schreef mij de juiste dosering druppels voor, wat resulteerde na 2 dagen in zekere verbetering. Ik kon het niet geloven, maar het was wel waar. Ongelofelijk. Heerlijk dat ik mij nu beter voel. Je kan haar altijd bereiken en geeft jou ook direct een advies. Ik ben nu een paar weken onder behandeling, maar ben er nog niet. Ik ben ervan overtuigd dat dit zeker met behulp van Linda gaat lukken. Het is zeker een aanrader.

 

B.B

Na aanleiding van diverse klachten, slecht slapen, rust loosheid in mijn lichaam en hoofd, ben ik terecht gekomen bij Linda Oostland. Na een intake gesprek heb ik een middel gekregen wat is gemaakt voor mijn klachten. Verbazingwekkend genoeg werkt het middel gelijk naar inname.

Het is soms even zoeken naar de juiste dosering dat verschilt per mens. Door de goede begeleiding van Linda, is het gelukt om de juiste dosering te vinden wat bij mij werkt, waardoor mijn klachten zijn verdwenen. Ik ben zeer te spreken over de begeleiding en de behandeling van Linda.

Ik kan iedereen aanraden die klachten heeft, om dit te proberen.

 

Greetje

Heb een geweldig goede ervaring bij Linda, binnen 14 dagen al duidelijk verbetering.

Het is een aanrader voor zoveel kwalen.

 

Moniek

Ik heb Linda om hulp gevraagd, nadat ik te maken kreeg met het verwerken van een groot verlies. Na maanden van pijn en verdriet moest ik toegeven, vooral aan mijzelf dat ik hier niet uit kwam zonder hulp. Eerst ga je dan naar de huisarts, hij schreef de standaard medicijnen voor. Medicijnen bij depressie, angst en burn-out klachten. Deze wilde ik niet nemen, omdat je dan minder kunt functioneren, dat wilde ik niet. Ik werk in het onderwijs en wou er voor de kinderen blijven zijn en niet afstompen. Maar ik wist wel dat ik iets moest doen en dat er snel iets moest veranderen. Ik heb contact gezocht met Linda en een lang, emotioneel en intensief gesprek met haar gehad. De volgende dag lag mijn middel klaar en kon ik beginnen met beter worden. Het middel werkt goed, ik slaap beter dat zware verdrietige gevoel wordt beter hanteerbaar fysieke klachten zijn aan het verminderen en ik voel me elke dag een beetje sterker worden. Via de app is er bijna dagelijks contact en de begeleiding van Linda is warm liefdevol en hartelijk met heel veel geduld. Ik voel me gehoord en begrepen. Ik ben er nog niet, maar ik ben onderweg. En ik loop niet alleen, maar samen. Ik voel me gesteund.

 

M.M

Al heel lang leef ik met het beeld, dat je opgroeit en volwassen wordt. Dat je je leven leeft en onderweg je deuken oploopt in lichamelijke zin of geestelijk. Je hebt natuurlijk ook schitterende ervaringen. Juist de deuken, onverwerkte ervaringen stapelen zich en gedurende de tweede helft van je leven uiten zich dan lichamelijke of geestelijke klachten.

Al twee jaar heb ik een irritant hoestje dat ik afdeed met: ik ben nooit ziek, maar als een ander ziek is, heb ik mijn hoestje. Oersterk ben ik, namelijk.

De ervaringen van anderen met Linda als homeopaat trokken mij over de streep om een afspraak te maken. Het eerste gesprek vond ik zeer aangenaam. Ik voelde me niet bevraagd, maar had echt het gevoel dat ik zelf de regie had over wat verteld moest worden.

En wat hierna volgt door slechts een paar gesprekken en wat druppels. Het is wonderlijk. Mijn hoest is onder controle. En heling gaat echt verder dan alleen mijn hoestje. Een leven lang leren en in beweging.

 

N.P

"Wát ben ik blij dat ik m'n gevoel heb gevolgd en Linda heb gebeld voor een opeenstapeling van allerlei vage klachten, die dreigden me ziek te maken en me onzeker maakten. Linda biedt in een comfortabele, rustige maar gezellige ruimte, een luisterend oor, wel of niet gerelateerd aan de hand van vragen. Dat ze een behoorlijke dosis mensenkennis en een gedegen kennis van homeopathie heeft, uit zich in het zich verdiepen in de mens als individu , waardoor ze het juist middel kan voorschrijven !Linda, dankjewel dat je me zo fijn en goed hebt geholpen om m'n leven weer op de rails te krijgen, met nieuwe inzichten in mezelf en meer bewustwording !!Mocht het nodig zijn, dan bel ik meteen naar Linda en zal anderen ook zeker over haar vertellen!!"

 

Angelique

Mijn ervaringen met homeopathie

Klacht: steeds terug kerende kriebelhoest bij het zingen. De keel neus en oorarts had er naar gekeken en vertelde mij dat ik knobbeltjes voor de stembanden had. Kwam wel vaker voor bij oudere vrouwen. ( ik ben nog niet eens 50). Na 3 of 4 keer een consult en korreltjes van het een of het ander zing ik weer als een lijster. 

Klacht: oorsuizen en aan dat oor op een gegeven moment ook echt doof. Dit is opgemeten door de audicien. Heel vervelend want voor het deel waar ik mijn gehoor kwijt was, was ook geen gehoorapparaat mogelijk. Toch maar ook afspraak gemaakt bij oorarts.  Maar ja voordat je daar aan de beurt bent. Toen 1 keer een consult gehad en druppels gekregen. De eerste keer werkte het niet echt goed en is dosering aangepast. Werkte prima. Geen oorsuizen en doofheid meer. Nog wel naar de oorarts geweest. Die kon door meting ook zien dat alles weer echt goed was. Ze gaf eerlijk toe dat ze geen idee had wat het was geweest en er waarschijnlijk ook niks aan had kunnen doen. 

 

J.T

Graag wil ik mijn ervaring met Linda delen. Ben nu 5 weken in behandeling bij Linda en na 4 jaar bij de huisarts te hebben gelopen met meerdere klachten zoals duizeligheid slapeloosheid kramp in voeten angst ben ik nu op de goede weg met Linda. Klachten van mij werden bij huisarts onder de overgang gezet. Voelde mij dagelijks ellendig. Nu begin ik weer overal zin in te krijgen wat ik voorheen dus miste . Ben heel blij met Linda. Ik zou ieder die met een probleem rond loopt een afspraak te maken met Linda. GEWELDIG.

 

J.S

Als je informatie over homeopathie Winschoten wil hebben krijg je dezelfde dag nog een reactie. Ik ben nu een aantal keren geweest en ben zeer tevreden over de wijze waarop ik geholpen word. Er is volop tijd voor het vertellen van jouw persoonlijke verhaal. Persoonlijke aandacht, een luisterend oor. Er word zorgvuldig gekeken welke behandeling bij jou past. Slaapproblemen en stress zijn factoren die vaak slecht weg te werken zijn. Ik heb druppels gekregen en het resultaat is verbluffend. Na anderhalf jaar 4

slaap pillen per week te gebruiken werd dat na ongeveer 2 a 3 weken 1 per week en voelde ik me een stuk rustiger. Ik ben blij dat ik Linda heb gevonden en voor mij betekent dit weer goed functioneren en energie hebben voor mijn werk en leuke dingen. Daarnaast is ze vrijwel elke dag bereikbaar via de app of de mail als je met vragen zit.

 

Miranda

“Ik beveel Linda van harte aan. Ze is ontzettend lief, een luisterend oor, en erg open en eerlijk. Ze steunt je tijdens het hele proces en staat altijd voor je klaar. Ik ben erg blij geweest met haar naast mijn zij om door deze pijnlijke eczeem periode te komen. En haar steun heeft mij geholpen niet te grijpen naar vervelende hormoonzalven en medicatie. Ik ben haar erg dankbaar. Ze Heeft mij veel geleerd tijdens onze gesprekken en veel inzichten gegeven. Voor altijd dankbaar, lieve groet Miranda”

 

I.L

Homeopathie heeft mijn leven veranderd. Ik kwam voor het eerst bij een homeopaat met eczeem rond de ogen. Al jaren last van heel lastig, de huid jeukte en trok en het was ook erg vervelend dat iedereen het zag. Ik had alle zalfjes al geprobeerd die er te koop zijn, maar niets hielp. Het homeopathisch middel en uiteraard de gesprekken hebben mijn doen beseffen waarom ik bepaalde dingen deed. Dingen in mijn privé leven die ik eigenlijk helemaal niet leuk vond. Ik heb dit veranderd en gelukkig heeft dit allemaal goed uitgepakt en dan opeens is ook het eczeem verdwenen. Zo blijkt maar weer lichaam en geest kun je niet los zien van elkaar.

Linda is erg belangstellend, stelt de juiste vragen die je laat nadenken en staat altijd voor je klaar!

 

M

Hallo Linda, het gaat goed. Nog bedankt voor je persoonlijke belangstelling. Mocht er iets zijn meld ik mij, Ik beveel je aan bij mijn kennissen en vrienden en wens je veel succes met je praktijk. 

  

J.H.W

Bij binnenkomst in de praktijk ontvangt Linda je met de vraag:’ wil je iets drinken?’ Op je gemak kun je rustig gaan zitten en deze rust straalt de praktijk ook uit. Vervolgens kun je je verhaal vanaf je geboorte tot op heden kwijt en Linda luistert met volle empathie naar het hele verhaal. Daarna komen de diepere vragen van Linda, waardoor je naar jezelf op een geheel ander visie mag en kunt gaan kijken, op een liefdevolle manier.

Mijn pijnen aan de linkerkant van mijn lichaam, migraine en aangezichtspijnen geven al 9 jaar een somber, depressief lethargisch, chagrijnig en boos gevoel. Dit kon ik nooit plaatsen, omdat ik voor de geboorte van mijn kindje een vrolijk, liefdevol, zorgzaam mens was dat van het leven hield. Linda gaat terug naar je eigen geboorte en vanaf daar mag alle ‘rotzooi’ waar je niets meer aan hebt, opgeruimd worden. Wanneer er tijdens het nemen van de homeopathische druppels vragen zijn, dan worden deze nog dezelfde dag beantwoord.

Mijn gevoel op dit moment, over een periode van 3 maanden, is positief verandert. Mijn levensvreugde is weer aan het terugkomen, de pijn in de linkerkant ( inclusief gezichtspijn en migraine) is bijna helemaal verdwenen.

Linda hartelijk dank en ik heb volle vertrouwen in jou en de homeopathische druppels. ❤

 

W

Mijn ervaring bij jou is super. Ik heb contact met jou opgenomen na een ziekenhuis opname. Ik ben behoorlijk ziek geweest, ik ben opgenomen geweest omdat ik een diverticulitis heb gehad. Ik had voor de opname al aantal maanden last van mijn darmen, na vele malen huisarts bezoeken en diëten kwam ik uit eindelijk met hoge koorts in het ziekenhuis terecht. Ik heb mij maanden zo ziek en zwak gevoeld. Na opname heb ik besloten dat ik een ander weg in moest slaan. Ik heb contact met jou opgenomen en ik kon de zelfde week bij jou terecht. Jij straalt rust uit en geeft een luisterend oor, wat heel prettig is. Jij hebt na ons gesprek een middel gemaakt die ik nu dagelijks inneem. Ik voel mij nu energieker en heb weer de kracht om dingen te doen. Ik voel mij sterker en ben blij dat ik de stap heb genomen om naar jou toe te gaan. Ook mijn darmen voelen sinds maanden weer goed en heb geen pijn meer. Ik ben nog bij jou onder behandeling en heb alle vertrouwen.

 

G.T

Hoi Linda,

In november ben ik voor de eerste keer bij jou geweest voor mijn klachten. Klachten van mijn bekkenbodem en darmklachten waarvan ik inmiddels jaren last heb. Vele behandelingen elders hebben mij niet van mijn klachten af kunnen helpen.

Inmiddels ben ik in een periode van 6 weken 2 x bij jou op bezoek geweest.

In een prettig gesprek waarbij jij helemaal terug gaat naar de basis (het bestaan vanaf de prille jeugd) probeer jij zicht te krijgen op het type patiënt en bij mij is dat heel aardig gelukt. Jouw aanpak is niet gebaseerd op symptoom bestrijding maar je kijkt naar de gehele mens. Op basis daarvan heb je mij medicijnen voorgeschreven die inmiddels hun werk doen. Ik slaap veel beter, heb meer energie en mijn darmklachten zijn behoorlijk afgenomen. Ik ben er nog niet maar wat in jaren komt kan ook niet in een paar weken verdwijnen. Tot dusverre ben ik positief gestemd over de behandeling en over de behaalde resultaten. Ik hoop eind januari wanneer ik weer een afspraak heb staan kan zeggen dat ik grotendeels of helemaal van mijn klachten ben genezen. 

 

K.E

Een tijd geleden heb ik een heftige burn-out gehad. Uiteraard alle stand aard therapieën gevolgd die aangeraden werden. Toch was de rust in mijn hoofd en het overzicht in mijn leven moeilijk te vinden. Nadat ik begonnen ben met homeopathie kwam de rust het overzicht langzaam terug en kon ik echt weer verder. Ik heb hier erg veel aan gehad terwijl ik dit in eerste instantie niet verwacht had.

 

Petra

Tijdens de intake in september 2019 bij Linda legde bij vrijwel alles wat ik beschreef direct de vinger op de zere plek. Ik vond het daarom ook niet gek dat ik een middel kreeg wat mij uitermate fantastisch helpt. Bij de vervolgafspraak werd mijn dosis verhoogd, waarvan ik nu merk dat dit nog meer helpt. Bedankt Linda!

 

M.J

Hoi Linda,

Ik ben zeer verheugd je zo'n goed resultaat van mij op je homeopathische behandeling te sturen. Ik had dit zelf ook nooit durven dromen! Daarvoor ben ik je zeer dankbaar!

Begin dit jaar kwam ik bij Linda met een gecompliceerd systemisch reumatisch ziektebeeld waarbij verschillende infecties betrokken waren waaronder Lyme-borreliose. Dit was in 2016 al vastgesteld bij

de huisarts. Ik reed in een scootmobiel en mijn hoofdklachten waren extreme verzwakking, vermoeidheid, benauwdheidsklachten, hartklachten, gewrichtsklachten en ik voelde veranderingen in mijn bindweefsel. Ik voelde alsof ik ‘levend in ontbinding verkeerde’. Inmiddels wijzen verschillende medische onderzoeken uit dat er sprake is van auto-immuunziekte, echter kan de reumatoloog niet vaststellen om welke aandoening het precies gaat. Vermoedens van systemische sclerose en systemische lupus zijn gevallen, maar is niet aangetoond in de onderzoeken. Vanwege de ernst van mijn klachten heeft de reumatoloog een medicamenteuze behandeling aangeboden met methotrexaat, een cytostaticum. Chemo dus! De bijwerkingen zijn nog erger dan mijn klachten, dat mij heeft doen besluiten dit niet te doen! Ik heb meer vertrouwen in homeopathie! En de resultaten sinds de start bij Linda bevestigen mijn vertrouwen in homeopathie: Ik voel me veel sterker en energieker. De benauwdheid is volledig weg! Mijn hart wil nog wel eens laten weten dat zij wat aandacht wil, maar

de hartkloppingen, en pijn op mijn borst zijn verdwenen! Ik fiets zelfs af en toe weer, en op goede dagen lopen de kilometers soms op tot 20! Ik heb zelfs weer paardgereden! Alhoewel dat nog net een stapje te groot is. Ik ging naar Linda zonder verwachtingen, enkel met het idee: ‘Niets doen is geen optie’. Ik heb goede ervaringen met homeopathie, maar dit had ik nooit verwacht!

 

H.H

Hallo Linda. Ik ben nog steeds blij met de druppels die ik van je heb gekregen tegen de na pijn wanneer ik van de fysiotherapeut kom. Dit middel werkt erg snel dus zeer tevreden.

Vriendelijke groeten.

 

A.W

Ik heb een afspraak met Linda gemaakt voor mijn overgangsklachten (met name opvliegers). Het middel dat ze me gaf, hielp de eerste keer al aardig goed, en na de 2e inname werd het nog beter. Het leven is nu weer een stuk fijner geworden. Ik en mijn gezinsleden hebben altijd al gebruik gemaakt van homeopaten bij diverse klachten. Meestal omdat het mijn voorkeur heeft om de oorzaak aan te pakken i.p.v. de symptomen te bestrijden, maar soms ook om een second opinion te halen en ook wanneer de reguliere geneeskunde ons niet kon helpen. Wij hebben een paar keer meegemaakt dat een arts antibiotica wilde voorschrijven, maar dat dit helemaal niet nodig bleek te zijn omdat de klacht om homeopathische wijze prima verholpen kon worden. Bijv. toen onze kinderen krentenbaard hadden. Zelf heb ik een keer een ontsteking in de schouder gehad die zo pijnlijk was dat ik niets met mijn arm kon doen, nog geen glas water vasthouden. Na een weekje waarin de klachten niet beter werden en ik duizelig werd van de ontstekingsremmer die ik van de huisarts had gekregen, kreeg ik een homeopathisch middel en kon ik mijn arm binnen een uur weer bewegen. En ik kan nog wel meer voorbeelden noemen. Maar homeopaten zijn natuurlijk geen wonderdokters, en soms helpt het niet of helpt het minder dan je gehoopt had, of soms duurt het langer voordat het helpt omdat niet direct het juiste middel gevonden wordt.

Sommige mensen staan wantrouwend tegenover homeopaten en zeggen dan: “geloof je daarin?” Dat vind ik echt kortzichtig. Het helpt, of het helpt een beetje, of het helpt niet. Soms kun je naar een homeopaat, soms moet je naar een regulier arts. Toen mijn zoontje van 3 ziek en lusteloos was, en na een homeopathisch middel (i.p.v. de voorgeschreven antibiotica) snel opknapte, kwam dat niet omdat mijn kindje erin “geloofde”.

Alle homeopaten vragen je het hemd van het lijf om zodoende het middel te kunnen geven dat het beste bij jou als persoon past. De vragen van Linda waren vooral gericht op mijn karakter (en niet op eet-/slaapgewoontes etc. zoals ik gewend was).

Ik ben blij dat er weer een homeopaat in Winschoten is gevestigd!