Ervaringen met Homeopathie Winschoten

 

Regelmatig krijg ik de vraag hoe andere mensen gereageerd hebben op de behandeling. In verband met de privacy van mijn patiënten kan ik daar niet te veel over zeggen. Een aantal van hen zijn bereid om hun verhaal hier te delen. Zo kunt u een beeld krijgen van de behandeling. 

 

B.B

Na aanleiding van diverse klachten, slecht slapen, rust loosheid in mijn lichaam en hoofd, ben ik terecht gekomen bij Linda Oostland. Na een intake gesprek heb ik een middel gekregen wat is gemaakt voor mijn klachten. Verbazingwekkend genoeg werkt het middel gelijk naar inname.

Het is soms even zoeken naar de juiste dosering dat verschilt per mens. Door de goede begeleiding van Linda, is het gelukt om de juiste dosering te vinden wat bij mij werkt, waardoor mijn klachten zijn verdwenen. Ik ben zeer te spreken over de begeleiding en de behandeling van Linda.

Ik kan iedereen aanraden die klachten heeft, om dit te proberen.

 

Greetje

Heb een geweldig goede ervaring bij Linda, binnen 14 dagen al duidelijk verbetering.

Het is een aanrader voor zoveel kwalen.

 

Moniek

Ik heb Linda om hulp gevraagd, nadat ik te maken kreeg met het verwerken van een groot verlies. Na maanden van pijn en verdriet moest ik toegeven, vooral aan mijzelf dat ik hier niet uit kwam zonder hulp. Eerst ga je dan naar de huisarts, hij schreef de standaard medicijnen voor. Medicijnen bij depressie, angst en burn-out klachten. Deze wilde ik niet nemen, omdat je dan minder kunt functioneren, dat wilde ik niet. Ik werk in het onderwijs en wou er voor de kinderen blijven zijn en niet afstompen. Maar ik wist wel dat ik iets moest doen en dat er snel iets moest veranderen. Ik heb contact gezocht met Linda en een lang, emotioneel en intensief gesprek met haar gehad. De volgende dag lag mijn middel klaar en kon ik beginnen met beter worden. Het middel werkt goed, ik slaap beter dat zware verdrietige gevoel wordt beter hanteerbaar fysieke klachten zijn aan het verminderen en ik voel me elke dag een beetje sterker worden. Via de app is er bijna dagelijks contact en de begeleiding van Linda is warm liefdevol en hartelijk met heel veel geduld. Ik voel me gehoord en begrepen. Ik ben er nog niet, maar ik ben onderweg. En ik loop niet alleen, maar samen. Ik voel me gesteund.

 

NP

"Wát ben ik blij dat ik m'n gevoel heb gevolgd en Linda heb gebeld voor een opeenstapeling van allerlei vage klachten, die dreigden me ziek te maken en me onzeker maakten. Linda biedt in een comfortabele, rustige maar gezellige ruimte, een luisterend oor, wel of niet gerelateerd aan de hand van vragen. Dat ze een behoorlijke dosis mensenkennis en een gedegen kennis van homeopathie heeft, uit zich in het zich verdiepen in de mens als individu , waardoor ze het juist middel kan voorschrijven !Linda, dankjewel dat je me zo fijn en goed hebt geholpen om m'n leven weer op de rails te krijgen, met nieuwe inzichten in mezelf en meer bewustwording !!Mocht het nodig zijn, dan bel ik meteen naar Linda en zal anderen ook zeker over haar vertellen!!"

 

Angelique

Mijn ervaringen met homeopathie

Klacht: steeds terug kerende kriebelhoest bij het zingen. De keel neus en oorarts had er naar gekeken en vertelde mij dat ik knobbeltjes voor de stembanden had. Kwam wel vaker voor bij oudere vrouwen. ( ik ben nog niet eens 50). Na 3 of 4 keer een consult en korreltjes van het een of het ander zing ik weer als een lijster. 

Klacht: oorsuizen en aan dat oor op een gegeven moment ook echt doof. Dit is opgemeten door de audicien. Heel vervelend want voor het deel waar ik mijn gehoor kwijt was, was ook geen gehoorapparaat mogelijk. Toch maar ook afspraak gemaakt bij oorarts.  Maar ja voordat je daar aan de beurt bent. Toen 1 keer een consult gehad en druppels gekregen. De eerste keer werkte het niet echt goed en is dosering aangepast. Werkte prima. Geen oorsuizen en doofheid meer. Nog wel naar de oorarts geweest. Die kon door meting ook zien dat alles weer echt goed was. Ze gaf eerlijk toe dat ze geen idee had wat het was geweest en er waarschijnlijk ook niks aan had kunnen doen. 

 

J.T

Graag wil ik mijn ervaring met Linda delen. Ben nu 5 weken in behandeling bij Linda en na 4 jaar bij de huisarts te hebben gelopen met meerdere klachten zoals duizeligheid slapeloosheid kramp in voeten angst ben ik nu op de goede weg met Linda. Klachten van mij werden bij huisarts onder de overgang gezet. Voelde mij dagelijks ellendig. Nu begin ik weer overal zin in te krijgen wat ik voorheen dus miste . Ben heel blij met Linda. Ik zou ieder die met een probleem rond loopt een afspraak te maken met Linda. GEWELDIG.

 

J.S

Als je informatie over homeopathie Winschoten wil hebben krijg je dezelfde dag nog een reactie. Ik ben nu een aantal keren geweest en ben zeer tevreden over de wijze waarop ik geholpen word. Er is volop tijd voor het vertellen van jouw persoonlijke verhaal. Persoonlijke aandacht, een luisterend oor. Er word zorgvuldig gekeken welke behandeling bij jou past. Slaapproblemen en stress zijn factoren die vaak slecht weg te werken zijn. Ik heb druppels gekregen en het resultaat is verbluffend. Na anderhalf jaar 4

slaap pillen per week te gebruiken werd dat na ongeveer 2 a 3 weken 1 per week en voelde ik me een stuk rustiger. Ik ben blij dat ik Linda heb gevonden en voor mij betekent dit weer goed functioneren en energie hebben voor mijn werk en leuke dingen. Daarnaast is ze vrijwel elke dag bereikbaar via de app of de mail als je met vragen zit.

 

Miranda

“Ik beveel Linda van harte aan. Ze is ontzettend lief, een luisterend oor, en erg open en eerlijk. Ze steunt je tijdens het hele proces en staat altijd voor je klaar. Ik ben erg blij geweest met haar naast mijn zij om door deze pijnlijke eczeem periode te komen. En haar steun heeft mij geholpen niet te grijpen naar vervelende hormoonzalven en medicatie. Ik ben haar erg dankbaar. Ze Heeft mij veel geleerd tijdens onze gesprekken en veel inzichten gegeven. Voor altijd dankbaar, lieve groet Miranda”

 

I.L

Homeopathie heeft mijn leven veranderd. Ik kwam voor het eerst bij een homeopaat met eczeem rond de ogen. Al jaren last van heel lastig, de huid jeukte en trok en het was ook erg vervelend dat iedereen het zag. Ik had alle zalfjes al geprobeerd die er te koop zijn, maar niets hielp. Het homeopathisch middel en uiteraard de gesprekken hebben mijn doen beseffen waarom ik bepaalde dingen deed. Dingen in mijn privé leven die ik eigenlijk helemaal niet leuk vond. Ik heb dit veranderd en gelukkig heeft dit allemaal goed uitgepakt en dan opeens is ook het eczeem verdwenen. Zo blijkt maar weer lichaam en geest kun je niet los zien van elkaar.

Linda is erg belangstellend, stelt de juiste vragen die je laat nadenken en staat altijd voor je klaar!

 

M

Hallo Linda, het gaat goed. Nog bedankt voor je persoonlijke belangstelling. Mocht er iets zijn meld ik mij, Ik beveel je aan bij mijn kennissen en vrienden en wens je veel succes met je praktijk. 

  

JHW

Bij binnenkomst in de praktijk ontvangt Linda je met de vraag:’ wil je iets drinken?’ Op je gemak kun je rustig gaan zitten en deze rust straalt de praktijk ook uit. Vervolgens kun je je verhaal vanaf je geboorte tot op heden kwijt en Linda luistert met volle empathie naar het hele verhaal. Daarna komen de diepere vragen van Linda, waardoor je naar jezelf op een geheel ander visie mag en kunt gaan kijken, op een liefdevolle manier.

Mijn pijnen aan de linkerkant van mijn lichaam, migraine en aangezichtspijnen geven al 9 jaar een somber, depressief lethargisch, chagrijnig en boos gevoel. Dit kon ik nooit plaatsen, omdat ik voor de geboorte van mijn kindje een vrolijk, liefdevol, zorgzaam mens was dat van het leven hield. Linda gaat terug naar je eigen geboorte en vanaf daar mag alle ‘rotzooi’ waar je niets meer aan hebt, opgeruimd worden. Wanneer er tijdens het nemen van de homeopathische druppels vragen zijn, dan worden deze nog dezelfde dag beantwoord.

Mijn gevoel op dit moment, over een periode van 3 maanden, is positief verandert. Mijn levensvreugde is weer aan het terugkomen, de pijn in de linkerkant ( inclusief gezichtspijn en migraine) is bijna helemaal verdwenen.

Linda hartelijk dank en ik heb volle vertrouwen in jou en de homeopathische druppels. ❤

 

W

Mijn ervaring bij jou is super. Ik heb contact met jou opgenomen na een ziekenhuis opname. Ik ben behoorlijk ziek geweest, ik ben opgenomen geweest omdat ik een diverticulitis heb gehad. Ik had voor de opname al aantal maanden last van mijn darmen, na vele malen huisarts bezoeken en diëten kwam ik uit eindelijk met hoge koorts in het ziekenhuis terecht. Ik heb mij maanden zo ziek en zwak gevoeld. Na opname heb ik besloten dat ik een ander weg in moest slaan. Ik heb contact met jou opgenomen en ik kon de zelfde week bij jou terecht. Jij straalt rust uit en geeft een luisterend oor, wat heel prettig is. Jij hebt na ons gesprek een middel gemaakt die ik nu dagelijks inneem. Ik voel mij nu energieker en heb weer de kracht om dingen te doen. Ik voel mij sterker en ben blij dat ik de stap heb genomen om naar jou toe te gaan. Ook mijn darmen voelen sinds maanden weer goed en heb geen pijn meer. Ik ben nog bij jou onder behandeling en heb alle vertrouwen.

 

G.T

Hoi Linda,

In november ben ik voor de eerste keer bij jou geweest voor mijn klachten. Klachten van mijn bekkenbodem en darmklachten waarvan ik inmiddels jaren last heb. Vele behandelingen elders hebben mij niet van mijn klachten af kunnen helpen.

Inmiddels ben ik in een periode van 6 weken 2 x bij jou op bezoek geweest.

In een prettig gesprek waarbij jij helemaal terug gaat naar de basis (het bestaan vanaf de prille jeugd) probeer jij zicht te krijgen op het type patiënt en bij mij is dat heel aardig gelukt. Jouw aanpak is niet gebaseerd op symptoom bestrijding maar je kijkt naar de gehele mens. Op basis daarvan heb je mij medicijnen voorgeschreven die inmiddels hun werk doen. Ik slaap veel beter, heb meer energie en mijn darmklachten zijn behoorlijk afgenomen. Ik ben er nog niet maar wat in jaren komt kan ook niet in een paar weken verdwijnen. Tot dusverre ben ik positief gestemd over de behandeling en over de behaalde resultaten. Ik hoop eind januari wanneer ik weer een afspraak heb staan kan zeggen dat ik grotendeels of helemaal van mijn klachten ben genezen. 

 

K.E

Een tijd geleden heb ik een heftige burn-out gehad. Uiteraard alle stand aard therapieën gevolgd die aangeraden werden. Toch was de rust in mijn hoofd en het overzicht in mijn leven moeilijk te vinden. Nadat ik begonnen ben met homeopathie kwam de rust het overzicht langzaam terug en kon ik echt weer verder. Ik heb hier erg veel aan gehad terwijl ik dit in eerste instantie niet verwacht had.

 

Petra

Tijdens de intake in september 2019 bij Linda legde bij vrijwel alles wat ik beschreef direct de vinger op de zere plek. Ik vond het daarom ook niet gek dat ik een middel kreeg wat mij uitermate fantastisch helpt. Bij de vervolgafspraak werd mijn dosis verhoogd, waarvan ik nu merk dat dit nog meer helpt. Bedankt Linda!

 

M.J

Hoi Linda,

Ik ben zeer verheugd je zo'n goed resultaat van mij op je homeopathische behandeling te sturen. Ik had dit zelf ook nooit durven dromen! Daarvoor ben ik je zeer dankbaar!

Begin dit jaar kwam ik bij Linda met een gecompliceerd systemisch reumatisch ziektebeeld waarbij verschillende infecties betrokken waren waaronder Lyme-borreliose. Dit was in 2016 al vastgesteld bij

de huisarts. Ik reed in een scootmobiel en mijn hoofdklachten waren extreme verzwakking, vermoeidheid, benauwdheidsklachten, hartklachten, gewrichtsklachten en ik voelde veranderingen in mijn bindweefsel. Ik voelde alsof ik ‘levend in ontbinding verkeerde’. Inmiddels wijzen verschillende medische onderzoeken uit dat er sprake is van auto-immuunziekte, echter kan de reumatoloog niet vaststellen om welke aandoening het precies gaat. Vermoedens van systemische sclerose en systemische lupus zijn gevallen, maar is niet aangetoond in de onderzoeken. Vanwege de ernst van mijn klachten heeft de reumatoloog een medicamenteuze behandeling aangeboden met methotrexaat, een cytostaticum. Chemo dus! De bijwerkingen zijn nog erger dan mijn klachten, dat mij heeft doen besluiten dit niet te doen! Ik heb meer vertrouwen in homeopathie! En de resultaten sinds de start bij Linda bevestigen mijn vertrouwen in homeopathie: Ik voel me veel sterker en energieker. De benauwdheid is volledig weg! Mijn hart wil nog wel eens laten weten dat zij wat aandacht wil, maar

de hartkloppingen, en pijn op mijn borst zijn verdwenen! Ik fiets zelfs af en toe weer, en op goede dagen lopen de kilometers soms op tot 20! Ik heb zelfs weer paardgereden! Alhoewel dat nog net een stapje te groot is. Ik ging naar Linda zonder verwachtingen, enkel met het idee: ‘Niets doen is geen optie’. Ik heb goede ervaringen met homeopathie, maar dit had ik nooit verwacht!

 

H.H

Hallo Linda. Ik ben nog steeds blij met de druppels die ik van je heb gekregen tegen de na pijn wanneer ik van de fysiotherapeut kom. Dit middel werkt erg snel dus zeer tevreden.

Vriendelijke groeten.

 

A.W

Ik heb een afspraak met Linda gemaakt voor mijn overgangsklachten (met name opvliegers). Het middel dat ze me gaf, hielp de eerste keer al aardig goed, en na de 2e inname werd het nog beter. Het leven is nu weer een stuk fijner geworden. Ik en mijn gezinsleden hebben altijd al gebruik gemaakt van homeopaten bij diverse klachten. Meestal omdat het mijn voorkeur heeft om de oorzaak aan te pakken i.p.v. de symptomen te bestrijden, maar soms ook om een second opinion te halen en ook wanneer de reguliere geneeskunde ons niet kon helpen. Wij hebben een paar keer meegemaakt dat een arts antibiotica wilde voorschrijven, maar dat dit helemaal niet nodig bleek te zijn omdat de klacht om homeopathische wijze prima verholpen kon worden. Bijv. toen onze kinderen krentenbaard hadden. Zelf heb ik een keer een ontsteking in de schouder gehad die zo pijnlijk was dat ik niets met mijn arm kon doen, nog geen glas water vasthouden. Na een weekje waarin de klachten niet beter werden en ik duizelig werd van de ontstekingsremmer die ik van de huisarts had gekregen, kreeg ik een homeopathisch middel en kon ik mijn arm binnen een uur weer bewegen. En ik kan nog wel meer voorbeelden noemen. Maar homeopaten zijn natuurlijk geen wonderdokters, en soms helpt het niet of helpt het minder dan je gehoopt had, of soms duurt het langer voordat het helpt omdat niet direct het juiste middel gevonden wordt.
Sommige mensen staan wantrouwend tegenover homeopaten en zeggen dan: “geloof je daarin?” Dat vind ik echt kortzichtig. Het helpt, of het helpt een beetje, of het helpt niet. Soms kun je naar een homeopaat, soms moet je naar een regulier arts. Toen mijn zoontje van 3 ziek en lusteloos was, en na een homeopathisch middel (i.p.v. de voorgeschreven antibiotica) snel opknapte, kwam dat niet omdat mijn kindje erin “geloofde”.

Alle homeopaten vragen je het hemd van het lijf om zodoende het middel te kunnen geven dat het beste bij jou als persoon past. De vragen van Linda waren vooral gericht op mijn karakter (en niet op eet-/slaapgewoontes etc. zoals ik gewend was).

Ik ben blij dat er weer een homeopaat in Winschoten is gevestigd!